Om os

Hvorfor eksisterer Colorlez?

Tre venner blev til tre forretningspartnere i et lille nystartet startup… Hvor enkelthed er et af grundprincipperne. Vi er et startup, som ønsker at fokusere på simplicitet og transformere det til vores kunst. Kunst i form af tryk, som er skabt til det minimalistiske hjem og som vægter at holde farverne simple - deraf virksomhedens navn og slogan; “Colorlez - less is more”.

Plakater er blevet en stangvare”, som alt for ofte har et fladt og intetsigende udseende. Et andet af de problemer vi hurtigt selv opdagede var de mærkelige størrelser som udenlandske plakater ofte produceres i - der er jo ingen standardrammer som passer.

Det har vi også taget hånd om, hvorfor alle vores tryk produceres i standard rammemål. Derudover giver vi kunden et unikt stykke kunst til en overkommelig pris, som ikke ligner en standard plakat fra et plakat-stativ.

Mission

Colorlez vil skabe et movement inden for tryk- og plakatverdenen som ikke er set før. Vores mål er at kreere det unikke produkt. Vores plakater og vores brand skal være genkendelige og du, som forbruger, skal vide hvad vi står for - kvalitet og relevans.

Vision

At skabe kunst på tryk af høj kvalitet, som fokuserer på det minimalistiske motiv.

Accepter handelsbetingelser

For at gennemføre købet skal du acceptere vores handelsbetingelser. 📜